ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ποιότητα – Ποικιλία – Πελατοκεντρική προσέγγιση

Η αποστολή μας

Να είμαστε δίπλα στις ανάγκες σας, προσφέροντας άριστη εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές.

Το όραμά μας

Να φέρουμε πιο κοντά στον τελικό καταναλωτή τα καλύτερα προϊόντα της θάλασσας.

Στην εταιρεία ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΣ είμαστε υπερήφανοι που έπειτα από τόσα χρόνια εμπειρίας στο χώρο των κατεψυγμένων ψαριών και θαλασσινών στον τομέα της χονδρικής πώλησης, έχουμε καταφέρει να κάνουμε το όνομά μας συνώνυμο της ποιότητας και της γεύσης.

Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής μας, το 2003, λειτουργούμε έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την άριστη εξυπηρέτηση και την ταχύτατη ανταπόκρισή μας σε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Προτεραιότητά μας είναι δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης τόσο με πελάτες όσο και με προμηθευτές, ώστε να φτάνουν στο τραπέζι του τελικού καταναλωτή τα καλύτερα προϊόντα της θάλασσας.

Οι αξίες μας

Ποιότητα

Δεν διαπραγματευόμαστε το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Ως εκ τούτου, φροντίζουμε για την τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής, την αυστηρή επιλογή των συνεργατών και τους συχνούς ελέγχους σε κάθε στάδιο της παραγωγής.

Ποικιλία

Κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε να καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη με ταχύτητα και συνέπεια. Για αυτό προσφέρουμε μια τεράστια γκάμα κατεψυγμένων ψαριών και θαλασσινών υψηλής θρεπτικής και γευστικής αξίας.

Πελατοκεντρική προσέγγιση

Στόχος της εταιρείας μας είναι να γίνουμε ο καλύτερος συνεργάτης σας. Επομένως, εκπαιδεύουμε διαρκώς το προσωπικό μας για να μπορεί να σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε προϊόν μας.